Никакви генерални „ъпдейти“ не се предвиждат, не се подвеждайте по слухове…

По повод появилите се слухове, че Добри Божилов (и Димитър Акиванов – те всичко правят заедно) са причина за снощната криза, ще се задоволим да уточним, че това не е така, и че цялата каша беше забъркана от други хора. Те си платиха висока цена за това, но не благодарение на нас, а благодарение на онзи същия човек, който ни дари видеокартите и редовно подпомага проекта. Опитаха се да съсипят „левкойна“ като наеха около 150 килохаша мощност, и с неправилен код ги изправиха срещу около 70 килохаша в основния пул. Почти бяха успели, когато нашият благодетел, се намеси с около 500 килохаша и буквално ги размаза. Това доведе до значителни загуби за тях, и за всички подведени да копаят в пула им. От това са загубите. Истинската и фалшивата мрежа се сбиха, и който копа във фалшивата, изгуби. Това е една от причините да ви съветваме да копаете само в основния пул. Така сте по-сигурни за изкопаното, и със сигурност – не подпомагате опити да се срине системата. Когато сте другаде, може вашата мощ да се добави към наетата, и реално да воювате срещу собствения си интерес.

Но това е отминала тема. Тя може да се повтори, но се надяваме да се справим отново. Между другого – предложих на този човек, който спаси системата, да заеме мястото ми. Той да стане „пръв между равни“, да стане „лице“ на Левкойна. Той засега отказва. Но усилията ми това да стане ще продължат, защото човек с достатъчно голяма бухалка предизвиква повече уважение от човек без бухалка. Явно мисленето на значителна част от хората е такова, че единствено бухалка може да им налее нещо в мозъците. Левкойнът има нужда от човек, който разполага с изчислителна мощ, способна да отбие всяка атака. Аз съм по-скоро интелектуалец-идеалист, и със сигурност нямам ригове. Затова и е възможно в скоро време, ако убедим човека, той да застане начело, чрез тази чисто почетна, но все пак челна, позиция…

Сега по-важният въпрос е друг –  същите хора разпространяват слухове, че се готви някакъв фундаментален ъпдейт, който да отстрани всички проблеми, които аз (Добри) съм създал.

Първо – никакви проблеми не съм създавал.

Второ – никакви ъпдейти не се предвиждат.

Има експериментални тестове от Митко с код от друга валута, базирана на „КриптоНоут“. Но такава генерална промяна ПРОСТО НА ТОЗИ ЕТАП Е НЕВЪЗМОЖНА. Теоретично е възможна след време – когато имаме голям екип, и когато можем с месеци да тестваме на вътрешна мрежа, преди да я пуснем. Засега това не е възможно.

Въпросната технология, която се тества, няма нищо общо с „форкването“. И тя може да се „форкне“ точно по същия начин. Тя не е защита срещу случилата се снощи „магария“. И изобщо не е защита от изобщо не случила се някаква моя грешка снощи.

Апропо, тези лицемерни хора, докато плюят по мен, а се правят че си говорят като приятели с Митко, те всъщност обиждат него. Той свърши повечето работа по пренасянето на основния пул. Той го компилира. Аз наех сървъра, подготвих библиотеките, Линукса, даемона, уолета и пр. Но пулът той го компилира. Така че излиза, че снощи Митко сам се е „форкнал“, та да излезе, че истинските виновници не са такива.

Преместването на пула няма нищо общо. Това фактически не е същия пул. Той е съвсем нов, отделен, нищо не се дублира. Все едно всъщност е пуснат трети пул. Това е. Нищо опасно или кризисно не е имало. Оставихме и стария още известно време да си работи (отделно). Това е всичко, останалите приказки са пълни измислици и оправдания…

Но ако ви се вярва на „бабини деветини“, вярвайте…

НО В НИКОЙ СЛУЧАЙ НЕ КАЧВАЙТЕ НИКАКВИ ЪПДЕЙТИ, КОИТО НЕ СА ОБЯВЕНИ НА ТОЗИ САЙТ (LEVCOIN.NET). НИКЪДЕ ДРУГАДЕ НЕ СЕ ОБЯВЯВАТ, И НЯМА ДА СЕ ОБЯВЯВАТ ЪПДЕЙТИ. ВСЕКИ ЪПДЕЙТ СВАЛЕН ОТ ДРУГАДЕ, Е ФАЛШИФИКАЦИЯ И ЗАСТРАШАВАТЕ И СОБСТВЕНИЯ СИ КОМПЮТЪР, И СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ В БЛОКЧЕЙНА.

Добри Божилов

17.01.2018