Какво е състоянието на „Левкойна“ в момента?

Най-краткият отговор е – идеално!
Но нека започна от „проблемите“, за да не реши, някой че отклонявам вниманието и бягам.
Проблеми няма. Погрешно като проблеми се възприеха серия от разправии между създателите на валутата и отделни групички от провокатори. Това доведе до впечатления и коментари от типа „тия се изпокараха“, „свърши проектът“ и пр.
Но нека уточник кои са тия „Тия“? Проектът като реална работа се движи от 2 души. От мен и от Митко. Един човек помогна с 0.25 биткойна, които обменихме повечето и купихме 4 видеокарти. Това е РЕАЛНИЯТ ПРОЕКТ – аз, Митко и още 1 човек. Отделни хора помагаха от време на време със съвети.
Но това е проектът.
Насреща кой е? Една групичка, която единствено ГОВОРИ! Отчетете, че те НИЩО ДРУГО НЕ СА НАПРАВИЛИ, ОСВЕН ПРИКАЗКИ.
Поради тази причина, недопустимо е да се стига до извода „тия се изпокараха, съсипаха проекта, българска работа“. Това не е така. Проектът е единен и тия дето го движим, НЕ СМЕ СЕ ИЗПОКАРАЛИ!
Споровете бяха с провокаторите, които нищо не вършат, освен да вдигат пара. Ако приемате подобни групички за равностойни на тия дето копат, то тогава да – изпокарахме се. И всеки келеш, дето дойде в бъдеще да плещи глупости, всеки такъв го приемайте за равен на нас, и си правете извода, че проектът е пропаднал… Важи и за всеки друг проект.
В последно време взехме мерки. Изгонихме от групата всички провокатори. Да, цензура е. Да, аз не го обичам. Но не можем да позволим някой с абсолютно нулев принос, да се изкара едва ли не част от „ядрото“ на проекта и после – били се скарали „създателите“, свърши историята на „левкойна“….
Не сме се скарали.
Към момента има няколко стотин постоянни копачи. IP-тата постоянно свързани към деймона са над 100. Общо IP-тата, не ги броя вече – може да са и над 1000. Има 4 работещи пула. Намерихме точната технология за пул, и вече доста време НЯМА НИТО ЕДИН ОПИТ ЗА ИЗДЕВАТЕЛСТВО НАД МРЕЖАТА.
Припомням обаче с гордост, че всички опити преди това – част умишлени, а друга част – бъгове, всички опити доведоха до изритване на нарушителите ОТ САМАТА МРЕЖА. Тя се справи перфектно. Вкл. срещу грешки, зад които стоеши 70-80% от хеш-мощта. Изхвърли фалшиви блокове, дори имащи мнозинство. Т.е. системата е перфектна, а опитите за саботаж, и калпавия пул-софтуер я тестваха по брилянтен начин.
Сега обаче вече сривове няма. Никой не атакува мрежата.
Предстои да пуснем „Левкойн за Баби“. Аз така наричам графичния портфейл. Той е готов за Убунту и Мак. Сега го борим за Уиндоус. И ще успеем, сигурен съм. После ще очакваме от всеки от вас да доведе баба си в света на крипто-валутите.
След графичния портфейл, остава само и единствено „Блокчейн-експлорърът“. За мен това не е толкова важно нещо, но ще го направим. Щом другите валути го имат и хората го искат, ще го направим.
И… готово… Нищо повече не е нужно. След това всичко останало е Божията воля. Пазарът.
Левкойнът е готов, в момента е много стабилен, хората копаят. Имаме пулове. Настъпваме към бабите.
Ако на някой му се привиждат „скандали“ и „утрепаха проекта“, нека смени ментетата с истинско уиски. Аз редовно си купувам – има едно пускат на промоция „Грантс“ по 15 лв. Добро е, не е най-скъпото, но с промоцията си струва, и не е менте. Като пиеш добър алкохол, не халюцинираш…. Това не е реклама на „Грантс“. Дадох го като пример. Имам и „ДжимБийм“ и една водка „Русский стандарт“. Но всички тия питиета са маркови, не ментета…
Ето затова, аз виждам истината за левкойна като очевидно добър и стабилен проект. А на някои им се привиждат некролози и погребения…
Още веднъж ще повторя – екипът зад проекта е единен, никога не е бил разделен. Не бъркайте проекта с провокаторите, които се опитват да ви внушат, че е пропаднал, само защото те умеят много да говорят празни приказки…
Накратко – левкойнът е перфектен, копайте, и не пийте ментета…!
Поняли?

Д.Б.