ПРИКЛЮЧЕНО – Левкойнът сменя платформата си – минава на ERC777. Който желае, може да обмени безплатно в следващите 2 месеца…

ТОЗИ ПРОЦЕС Е ПРИКЛЮЧЕН. ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ИЗПЪЛНЯВА.

Скъпи съотечественици,

Готов е новият ЛевКойн, който ще наричаме ЛевКойн 2.0. Това ще е проектът, по който АЗ ЩЕ РАБОТЯ ОТ ТУК НАТАТЪК. Старият си остава както е, ако някой иска да го рестартира и надгражда – негова си работа.

Новият ЛевКойн е в мрежата на етера, като е базиран на най-най-новия протокол ERC777.

Емитирани са 9 милиона койна. Който желае да се включи, може да получи толкова от тях, колкото Левкойни (стари) има в момента. При това – аз няма да му взимам старите, т.е. това не е обмяна, а ще получи просто от новите. За целта трябва да ми прати своя портфейл (или портфейли) и паролите, за да видя колко е имал. След това ще ги изтрия.

Ще се обменят само койни и портфейли, създадени преди блок 531849. Това е последният блок, преди да се стартира миграцията. Ако блокчейнът бъде рестартиран и се ползва за други цели, то койни изкопани след това, или прехвърлени от един порфтейл в друг, след това, няма да се отчитат. Отчита се състоянието към 531849.

Мрежата на стария Левкойн в момента НЕ РАБОТИ, така че нищо не мога да открадна. Хипотетично, дори да „открадна“, тогава процесът би се превърнал просто в „обмяна“. Не е това целта, но ако някой много се страхува, това ще се получи.

Целта е 2.0 да се развива, а старият крипто-найт протокол пречи на това чисто технически. Изисква много разходи по поддръжка, и е уязвим от хакерски атаки, флудове и всякакви възможни „дребни просташки изяви“.

До момента са изкопани малко под 2 млн. Левкойна. Срещу тях ще се получат 2 млн. от новите. Какво ще стане със следващите 7 милиона.

Те няма да се копаят. Ще се разпространяват по алтернативен – не-технически начин. Например чрез лотария.

Огромна част от тях ще останат за мен, и за другите хора, които развиват проекта. Тъй като усилията от тук нататък ще се основно пазарни, а не технически, то възможно е койни да получат съвсем неочаквани хора, които помогнат за промоцията.

За да ползвате Левкойн 2.0 трябва да разполагате с минимално количество етер. Т.е. това трябва да се копае. Но разходите по транзакциите са толкова малки, че буквално на настолния си компютър, ще можете да изкопаете този етер. Не за да го продавате, а за да можете да правите транзакции с Левкойн 2.0. Към настоящия момент, цената на транзакция е около 8 ст. Т.е. при прехвърляне на 1-2 левкойна няма да е изгодна, но при прехвърляне на 100 ще е доста малка.

ЦЕНАТА ЗА ТРАНСФЕР ПРИ ПЪРВОНАЧАЛНОТО ПОЛУЧАВАНЕ НА КОЙНИТЕ, Е ЗА МОЯ СМЕТКА. Т.е. „обмяната“ (не точно такава както уточних), няма да ви струва нищо. Просто регистрирате етер адрес, давате ми го, и получавате своите Левкойн 2.0.

Срокът за обмяна е следващите 2 месеца – до 18.10.2019 включително.

Който желае обмяна, да се свърже с нас, или да попита админите на Фейсбук групата ни

АБСОЛЮТНО НИКОГО НЕ ЗАДЪЛЖАВАМ ДА СЕ ВКЛЮЧВА В ТОЗИ ПРОЕКТ. САМО КАЗВАМ, ЧЕ ТОВА ЩЕ Е ПРОЕКТЪТ, С КОЙТО АЗ ЩЕ СЕ ЗАНИМАВАМ, И КОЙТО ЩЕ РАЗВИВАМ. БИХ МОГЪЛ ДА ГО НАПРАВЯ НА ЧИСТО С 9 МИЛИОНА МОИ ЛИЧНИ КОЙНИ, НО ВСЕ ПАК ПРЕДПОЧЕТОХ ДА ЗАГУБЯ 2 МЛН. КОЙНА, И ЗАЕДНО С МЕН ДА СПЕЧЕЛЯТ И ДРУГИ ХОРА, КАТО УВАЖЕНИЕ КЪМ ПОЛОЖЕНИТЕ ОТ ТЯХ УСИЛИЯ ДО СЕГА.

Койни ще получи и всеки друг, който значимо помогне.

Ако вече разполагате с етер-портфейл, то можете да добавите новия Левкойн 2.0 чрез неговия контракт-номер:

0x0ccbee9c238e7b165aa5dbe652360b64ef23ad29

Име: LevCoin

Кратко име: LEV

Брой децимали (брой нули след десетичната запетая): 18

Добри Божилов

18.08.2019