Скоро ще премахнем „нулевата“ такса…

В „Левкойна“ всичко се развива мълниеносно, така и въпросът с пула и неговата такса. В скоро време ще премахнем „нулевата“ такса по 2 причини:
 
1.Пулът има разходи, съответно всеки пул по света работи с някаква такса. Нашата най-вероятно ще е отново първоначалната от 2%.
2.(и по-важно) Трябва да се получи разсъсредоточаване на „копаеща“ мощ. В момента повече от половината мощ е в пула, и ако хипотетично „някой“ събори самия пул, половината копаене изчезва. По-добре е да има повече пулове, за да не сме зависими от едно място. В този смисъл, настоящият дъмпинг с нулева такса, изначално убива всеки опит за други пулове. Ще го спрем това, и ще насърчим личната инициатива.
 
Моля, обаче, всички да ползват само оригиналните компилирани кодове. За пула това означава операционна система Ubuntu 14 и кодовете за даемона (levcoind) и портфейла (simplewallet) от сайта.  Не си правете свои компилации, не експериментирайте.
 
Мисля, че моментът за промяната е вече подходящ. Имаме мощност между 400 и 500 килохаша. Мрежата е стабилна и по-трудно може да се „форкне“ отново. Целта на нулевата такса беше да съберем на 1 място гарантирано „чиста“ мощност, за да не допуснем „форк“.
Допускам, че в момента има тайни пулове, в които хората „частно“ си копаят. Нека те да станат публични.