Проблемът с „левкойна“ е окончателно решен, копайте и не се впрягайте…

Проблемът с трите атаки срещу нашата крипто-валута е напълно решен. От тук насетне можете спокойно да копаете, и да си гледате другата работа. Пулът е пуснат. Действайте.

Проблем всъщност никога не е съществувал. Наличието на смущения – с умишлен или случаен характер, НЕ ЗАСТРАШАВА блокчейна. То единствено може да доведе до намаляване на ефективността на копаенето, и в някои по-крайни случаи – до загуба част от текущо изкопаното (по време на атаката).

Ситуацията е следната…

Лице Х поставя манипулиран софтуер на някой „нод“ и започва да копае с него. Налива огромна мощ, и хипотетично – надвишава 51%.

С това се налага над мрежата и блокира останалото изкопано, както и транзакциите.

Но изкопаното от самия него не се приема от мрежата, защото софтуерът на останалите места е друг. Блоковете се приемат за фалшиви и не влизат в чейна. Но тъй като са над 51%, те пречат и на останалите блокове да влязат.

Когато атаката приключи, а тя не може да е вечна, защото 100 килохеша на денонощие струват 600-700 долара, та когато приключи, останалата мрежа се самопочиства от фалшивите блокове и се самовъзстановява. Това става защото тя е изградена с оригиналния софтуер, а не с фалшивия, и той е основната ви защита.

По време на атаката може на настъпи объркване и част от хората да копаят в неправилния чейн, който изглежда доминиращ. След това като бъде отхвърлен, изкопаното се губи.

Това може да стане и в рамките на пул, и тогава се натрупва дължима сума, срещу която няма блокове. Така стана първия път. В този случай, обявявам, че ще бъде прилагана предната система. Въвежда се такса от например 5 или 10% и от нея изгубеното се възстановява. Предния път се оправихме с 5%. Но дори да се приложи 10%, това означава, че рано или късно ще получите минимум 90% от изкопаното. Ако е в правилния пул, в който със сигурност софтуерът не е подменен.

ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗАПОМНИТЕ – ЗА НИЩО НА СВЕТА НЕ ПОДМЕНЯЙТЕ СОФТУЕРА СИ, И НЕ ТЕГЛЕТЕ ОТ ДРУГ САЙТ, ОСВЕН ОТ LEVCOIN.NET. ЗА НИКОЙ ДРУГ САЙТ НЕ ГАРАНТИРАМЕ, ДОРИ ТОЙ ДА ТВЪРДИ, ЧЕ РАЗПРОСТРАНЯВА СЪЩИТЕ КОПИЯ. ТЕГЛЕТЕ САМО ОТ НАС, И ЩЕ СТЕ СИГУРНИ. КОГАТО СОФТУЕРЪТ НА КОМПЮТЪРА ВИ Е ПРАВИЛНИЯТ, АТАКАТА МОЖЕ ДА ИМА САМО КРАТКОСРОЧЕН ЕФЕКТ, КАТО ОПИСАНИЯ ПО-ГОРЕ.

Също така, внимавайте в какви пулове копаете. Копайте само където сте сигурни, че софтуерът е истинския, и имате доверие, че няма да бъде подменен (за да се ползва пулът за атака). Ако копаете в пул с подменен софтуер, със сигурност накрая губите 100% от изкопаното. Ако копаете в правилен пул, по посочената по-горе система, сте застраховани, и получавате поне 90-95% от изкопаното.

Много важно е да ви обясня, че случващите се атаки не са професионални. Това не е „превземане на чейна“. Превземането би създало нов чейн и едиствената полза от това е, че се крадат транзакциите във времето на „мътната вода“. Дори превзет чейн остава със същите стари записи и парите ви не се губят. Ако хипотетично в бъдеще професионалист организира атака и превземе чейна, той просто ще открадне няколко хиляди койна от най-новите. Старите ще си останат и ще бъдете в новия чейн. При изкопани над 100 хиляди койна до момента, и ставащи все повече, относителната тежест, дори на професионална атака, става все по-малка.

Случващото се сега не е това. Това сега е абсолютно „аматьорска“ история. Случайно се разбра, че със сбъркан софтуер и много мощ може да се клати системата. И тя се клати. Но не се превзема нищо. Не се печели, не се присвояват новите операции. Просто се клати чейнът, може би с надежда да се срине. Но това е невъзможно при близо 1000 пиъра. Т.е. левкойнът е станал вечен.

Може да ми вярвате, защото ви го казва вашият Бог на Левкойна. Може и да не вярвате. И без вярата ви, това е реалността. Левкойнът е вечен…

Така че копайте, не се шокирайте от глупости, а като възникнат проблеми, просто продължавайте да копаете, и изчакайте те да отминат. Системата се „желязна“ и ще се самопочисти от агресията – умишлена или случайна.

ЕДИНСТВЕНОТО, КОЕТО Е ВАЖНО, Е ДА ПАЗИТЕ ОРИГИНАЛНИЯ СОФТУЕР. НЕ СЛУШАЙТЕ ЗА НИКАКВИ ЪПДЕЙТИ, ИЗВЪН ТОЗИ САЙТ, НИКАКВИ МОДИФИКАЦИИ ПР. ПАЗЕТЕ СОФТУЕРА – ТОЙ Е ИСТИНСКИЯТ СТРАЖ НА МРЕЖАТА. И НА ПАРИТЕ ВИ…

Предизвиквам всички, които правиха атаки, да дадат всичко от себе си, в следващи дни. Налудувайте се, наиграйте се. Уморете се, и се махайте. Да ви свършат парите. Правете каквото искате, колкото повече рушите, толкова по-силен ще излезе койнът после, като изплува и се види, че сте безсилни. Каня ви, правете го, ударете се челно с МОЯ койн, който аз измислих, и който ще ви съкруши риговете…

Отново ще използвам случая да призова да не се търгува на толкова ранен етап с левкойна, да се остави да израсне, да натрупа сила. Не влагайте пари в спекулации, може да ги загубите. Каква ще е стойността на койна никой не може да каже. Не вкарвайте пари, винаги има риск да „стане нещо“ и да загубите. Всяка технология е уязвима, финансовите технологии – особено. Ще дойде времето и на парите, един ден. Сега просто копайте…

В заключение – чейнът се архивира всеки ден на няколко сървъра по целия свят, както и на няколко места в България. Няма как да бъде изтрит. Ако падне атомна бомба и спре Интернетът, след това ще вържем 2 компютъра, ще направим нова пиър-ту-пиър мрежа, и ще заредим архивирания чейн. Като се вържете към тази мрежа, парите ви ще бъдат там.

Ако Земята я погълне черна дупка, обаче, тогава не гарантираме нищо…

Но черни дупки наблизо няма, казва ви го вашият Бог на „левкойна“. Вярвайте му, и ще имате койни. И не забравяйте основното, за да имате тези койни, първата заповед на всеки Бог: „Да нямате други Богове, освен мене“…

Добри Божилов
Бог на Левкойна