Спасихме се, изплувахме, нека спазваме тези правила в бъдеще…

Приятели, след страшно много зор, спасихме левкойна. Но си беше зор наистина.
За да не се повтаря това, предлагам следните правила да се спазват от всички. Предлагам, а не нареждам, защото нека всички сме наясно, че тук няма началници, нито има администратори, които с магическа пръчка да оправят всичко. Този път извадихме и късмет, но за да не се повтаря, ето какво следва да се прави:
1.Никой, ама никой, да не ползва никакви самосиндикални софтуери, собствени компилации и пр. Нека се ползват само софтуерите за връзка с мрежата, и за копаене, които са обявени на сайта. И да се свалят от там. Могат да се ползват и универсални софтуери от типа на „МайнърсГейт“, изпитани при много други валути.
2.Никой, ама абсолютно никой, да не копае през пулове, които не са одобрени и препоръчани от сайта ни. Пул може всеки да пусне, но нашият е гарантирано с кодовете на основната мрежа и няма да я срине. За да се гарантира ползването на пула, поне за известно време ПРЕМАХВАМЕ ТАКСАТА ОТ 2%. По принцип тази такса е нормална и логична, имаме разходи по сървъра. Всички пулове имат такса. Но сега ще я премахнем, именно за да няма никакъв стимул да се отваря нов пул и да се рискува с него.
Ако някой все пак иска да помага на пула, докато таксата е нулева, може да го прави доброволно на този адрес:
bg2F5eejnQ2iv3c7TGF28JUiauA3xN7XkEzcdwp5PBEZLxHrCM87s1ZfBihNKmiWDiadeL9NjK6JSZHm3jp1spEG29ewokodK
Ако спазвате тези 2 правила, ВИЕ ЩЕ ОПАЗИТЕ СОБСТВЕНИТЕ СИ ПАРИ, които просто ще се изпарят ако системата се срине. Ако работите в основния пул, и копаете с посочените софтуери, вие добавяте своя „хеш“ към този на „правилния чейн“. И дори да се появи злонамерено действие, то по-трудно ще се наложи по правилото на 51%.
Правете нещата както трябва, и резултатът ще е какъвто трябва!
Към левкойна има огромен интерес, вкл. от медии, направо щях да потъна в земята от срам, ако подобен страхотен проект, се беше срутил! Нека го укрепим с копането си в бъдеще…

Вашият коментар